Bar op het dak alexandria va?

Navigeer vooruit om te communiceren met de kalender en selecteer een datum. Druk op het vraagteken om de sneltoetsen voor het wijzigen van datums te krijgen. Navigeer achteruit om te communiceren met de kalender en selecteer een datum. Ciel Social Club601 K St.

Celeb spotting is eclectisch en het uitzicht is bijna 360 graden in deze schilderachtige cocktail- en tapaslounge in Mount Vernon Triangle, die binnen- en buitenruimte heeft. Pak bij zonsondergang een loungebank op het terras en ga lekker zitten. De Brixton901 U St. (Before Covid) tijden met bevroren cocktails, rosé, drinkuren in het weekend en (binnenkort beschikbaar) DJ-dansfeesten op de tweede verdieping.

Een paar deuren verderop ziet zus Imperial gin-tonic bekers en kreeftrisotto over een lommerrijk dak. Je hoeft niet te wachten op warm weer om te genieten van het dak van Wilson Hardware Kitchen %26 Bar in het hart van Clarendon. Todd Thrasher, de bareigenaar die hielp bij het pionieren van de speakeasy-trend bij de nu gesloten PX in Alexandrië, bezit en exploiteert deze enorme tikibar op de Wharf met een dakterras met uitzicht op de Potomac. Het schattige Cubaanse café aan 14th Street NW staat bekend om zijn blauwgetinte dak, waar rumcocktails, cafe con leche en croquetas op een prachtige muurschildering staan.

Asaph St, AlexandriaChef Jamie Leeds"s geliefde zeevruchtentrefpunt in de oude binnenstad is onlangs naar het noorden verhuisd en heeft nu een overdekt, open dak. Het dak van het Watergate Hotel, dat deze week voor het seizoen heropend is, is altijd een trekpleister geweest voor een prachtig uitzicht op de Potomac en Key Bridge. De uitgestrekte buitenruimte op het dak beschikt over een grote bar, veel zitplaatsen buiten, en speciale drankjes met een thema. Ga naar buiten en geniet deze zomer van het buitenleven op een van de vele eetgelegenheden op het dak van Arlington.

Het dak van Union Market vormt het toneel voor deze met kunstgras omzoomde bar waar pina colada's in zakken, cocktails van de tap en allerlei soorten hotdogs worden geserveerd. Dit Mexicaanse restaurant en bar staat bekend om zijn taco's, tequila en bier, en beschikt over een DJ-booth op het dak. Dudley's wordt aangekondigd als de grootste bar op het dak in Arlington en biedt een uitgestrekt dek met picknicktafels, parasols en een luchtfoto van Shirlington. De levendige wijk Clarendon zit vol met restaurants en bars en heeft een groot aantal plekken op het dak voor een ambachtelijke cocktail of een cold brew.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *