Is een dakterras?

Als het op een dak is, is het een (boven) dakterras. Als het niet op een dak staat (zoals het mijne), is het een terras. Een dakterras is een gemeenschappelijke privéruimte die dient als verzamelruimte voor huurders en bewoners die mogelijk niet op rang zijn. Starr Whitehouse was verloofd om een mechanisch dak om te bouwen tot een gedeeld terras met voorzieningen in een Tribeca Condo.

Mechanische apparatuur werd geconsolideerd en verborgen in houten schermen om de bruikbare ruimte te vergroten. Een activiteitengebied voor kunstgras met op maat gemaakte terrasbanken en aanplant van open plekken in het bos bepalen het interieur van het terras. Lees verder Starr Whitehouse was verloofd om een mechanisch dak om te bouwen tot een gedeeld terras met voorzieningen in een Tribeca Condo. Naar binnen kijkend, is het gazon opgevat als het stadsplein van het appartement, waar bewoners pingpong kunnen spelen, filmvertoningen kunnen organiseren en grote bijeenkomsten kunnen houden.

De pingpongtafel en poefvoetenbankjes verspreid over het gazon accentueren de speelsheid van de ruimte. Een reeks gemeenteruimtes, waaronder een met pergola overdekte eethoek, een verhoogd zonnedek en een loungeruimte stralen uit rond het centrale gazon. Deze ruimtes zijn geschaald voor kleinere groepen en kijken naar buiten naar het opvallende uitzicht op Lower Manhattan en de Hudson River. De aanplant van kustduinen verzacht de overgang van terras naar stad.

De Cantor daktuinbar is voornamelijk overdag geopend (half april tot oktober) en is een perfecte rooftopbar in NYC als je op zoek bent naar een wat rustigere sfeer. De thuisbasis van een van de beste restaurants in de buurt (PRINT), evenals een van de beste rooftopbars in de stad, genaamd The Press Lounge. Hoewel een dakterras het primaire doel was voor Ernesto en Karmin, was het dakterras in een huis in Potomac's Avenel een toevallige bonus voor een meesterbadkamerrenovatie voor Sherry en Alan Ansher, getrouwde artsen. Het echtpaar drinkt ook hun ochtendkoffie op het dakterras, wanneer het weer het toelaat, en heeft Wilder verteld dat het een van de gelukkigste plekken in hun huis is omdat ze hun dag beginnen met frisse lucht en uitzicht.

Het museum zelf bevindt zich aan de oostkant van Central Park, en vanaf het dakterras van The Cantor Roof Garden NYC krijg je een volledig magisch uitzicht over het park en de skyline daarachter. Omdat er al een dakterras bestond voordat Karmin en Strauss introkken, waren er al een trap en deur naar het dek aanwezig. De Cantor Roof Garden Bar (voorheen Roof Garden Café en Martini Bar) is een bar op het dak van New York in een van's werelds beroemdste musea, het Metropolitan Museum of Art. Het dakterras bevat een roestvrijstalen reling die aan elkaar is gelast om een structureel sterk frame voor het dek te maken, zei Landis.

Je kunt ook zonder iets te kopen naar het dak gaan en gewoon genieten van het uitzicht, of als groep kun je cocktails vooraf bestellen en het onderdeel maken van de museumtour. Een dakterras voegt buitenleefruimte toe aan uw huis, maar zorg ervoor dat u er vaak genoeg van zult genieten om het de kosten waard te maken. Het toevoegen van een dakterras kan kostbaar zijn, vooral in vergelijking met de grootte van het project, zei Landis. Het echtpaar voerde twee eerdere renovatierondes uit aan hun huis voordat ze de bovenste verdieping betraden, die ze besloten te verpakken met de toevoeging van een dakterras.

Het is misschien verleidelijk om gewoon een hoog raam open te schuiven en op een plat dak te slingeren, maar om veilig te zijn en om een echt functioneel dakterras te hebben, moet je tijd en geld besteden. De tegenslag van de balustrading van het dakterras vanaf de noordelijke titelgrens correct weergegeven op de oostelijke hoogte om overeen te komen met de tegenslag die wordt getoond in het dakterrasplan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *