Kan ik een dakterras bouwen?

Privédakdekken, de afgunst van de buurt als het mooi weer is, zijn een trendy accessoire in nieuw gebouwde herenhuizen in gemeenschappen in stadscentrumstijl in de buitenwijken. Het toevoegen van een dakterras aan een bestaande woning is wat lastiger. Het is misschien verleidelijk om gewoon een hoog raam open te schuiven en op een plat dak te slingeren, maar om veilig te zijn en om een echt functioneel dakterras te hebben, moet je tijd en geld besteden. Bijvoorbeeld, hoe meer vrije ruimte je hebt onder het dek (hoogte van de bovenkant van het dak tot de onderkant van de dekplanken), hoe beter.

Vance zegt echter dat er een manier is voor eigenaren van herenhuizen om niet aan deze vereisten te voldoen en het omvat het wijzigen van het certificaat van bewoning zodat het dak is aangewezen voor recreatieve doeleinden. Sullivan Engineering is niet alleen een vertrouwde partner voor het restaureren van gebouwenveloppen, het is een succesvol ingenieursbureau dat bekend staat om zijn snelle groei, behoud van talent, en een uitstekende werkomgeving. Als wat u overweegt voor uw dak of terras zich op een hoger bouwniveau bevindt, blijf dan lezen om erachter te komen welke stappen u moet nemen om de juiste bouwvergunningen voor uw project te verkrijgen. Sullivan Engineering levert succesvolle restauratieprojecten voor gebouwschil die de totale onderhoudskosten voor de levenscyclus van een faciliteit verlagen door de levensduur van de gebouwschil en de uitgevoerde reparaties te verlengen.

Hoewel een dakterras het primaire doel was voor Ernesto en Karmin, was het dakterras in een huis in Potomac's Avenel een toevallige bonus voor een meesterbadkamerrenovatie voor Sherry en Alan Ansher, getrouwde artsen. Het echtpaar voerde twee eerdere renovatierondes uit aan hun huis voordat ze de bovenste verdieping betraden, die ze besloten te verpakken met de toevoeging van een dakterras. De zesde voorwaarde stelt dat het dak moet worden aangegeven op de bouwdocumenten die bij de Alt-2-aanvraag horen, en het doel van het dak zal beslissen of het als vloeroppervlak wordt beschouwd. Pak uw GRATIS download van het Rooftop Deck Design Ideas Project Portfolio en begin met het ontwerpen van uw droomdakterras.

Dit vereiste een verhoging van het dak en bood Agee de mogelijkheid om iets te doen met de buitendakruimte. Als u geen darmrenovatie van de bovenverdieping wilt uitvoeren en het project uitsluitend op de dakruimte wilt houden, kunt u overwegen om een recreatiedek over het oorspronkelijke dakoppervlak te drijven. Agee zegt dat hij zijn dak heeft versterkt met twee keer zoveel stalen I-balken dan nodig was omdat hij zich zorgen maakte over het gewicht van sneeuw dat zich in de winter zou kunnen opbouwen. Als het voorgestelde openbare terras plaats biedt aan meer dan 30 personen, moeten extra uitgangstrappen worden voorzien en is een nieuw gebouw of Alt-1-aanvraag, evenals een nieuw of gewijzigd certificaat van bewoning, vereist.

In bepaalde bestemmingsdistricten (C1-C8 en M1-M) kan het gebruik van een dak onderworpen zijn aan omhullingsvereisten; daken die bedoeld zijn als passieve recreatieruimtes zijn dat echter niet. Andere dingen om in gedachten te houden bij het plannen van een revisie van een terras of dak zijn de brand- en veiligheidscodes als wat u aan het verbouwen bent de gebruikelijke toegang voor alle bewoners heeft.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *