Hoe een terrasdak te bouwen?

Dan de luchtlaag en de verticale. Houten palen verbinden met de voet van de paal De muurgording verbinden met de hoofdspant. Een dakterras wordt genoemd, geloof het of niet, omdat het op het dak van het gebouw zit. Dit kan verschillende complicaties met zich meebrengen, maar de twee belangrijkste uitdagingen voor het gebouw zijn waterdichtheid en gewichtsbelasting.

Waterdichting is een delicate laag die u zeker niet wilt doordringen (of het minst mogelijk), dus zorg ervoor dat u een zelfdragend systeem kiest dat niet hoeft te worden bevestigd. Vooral op oudere gebouwen kan het gewicht ook een groot probleem zijn om te overwinnen - probeer weg te blijven van vaste opeenhopingen zoals beton, dat onnodig gewicht heeft. Met een slimme modulaire draagconstructie kunt u besparen op bevestiging in het dak zonder extra gewicht, allemaal zonder enig nadeel voor het ontwerp. In New York kunt u veel doen met uw dak- of terrasontwerp, van groene daken tot grootschalige terraslounges voor commercieel gebruik.

Voor sommige dak- en terrasrenovaties zijn vergunningen vereist, en voor andere, zoals sommige groendakopties, zijn vergunningen mogelijk niet vereist. Als wat u overweegt voor uw dak of terras zich op een hoger bouwniveau bevindt, blijf dan lezen om erachter te komen welke stappen u moet nemen om de juiste bouwvergunningen voor uw project te verkrijgen. Een nieuw gebouw of een Alt-1-aanvraag, evenals een nieuw of gewijzigd certificaat van bewoning, is ook vereist als het vloeroppervlak van het openbare terras onderworpen is aan behuizingsvereisten in de bestemmingsresolutie. Eerst en vooral vereiste elke dakterrastuin met terrasplanken, een drijvend dek en buitenluxe zoals buitenkeukens, gasgrills, spa's en open haarden allemaal formele ontwerpplannen.

Als het voorgestelde openbare terras plaats biedt aan meer dan 30 personen, moeten extra uitgangstrappen worden voorzien en is een nieuw gebouw of Alt-1-aanvraag, evenals een nieuw of gewijzigd certificaat van bewoning, vereist. Dit kan nodig zijn als u in een monumentaal pand woont, deel uitmaakt van een vereniging van eigenaren of als de bouw van uw dakterras gevolgen heeft voor uw buren in termen van het uitzicht vanaf hun eigendom en de hoeveelheid zon die hun eigendom krijgt. Als u uw dakterras laat ontwerpen door een architect, neemt hij of zij dit toegangspunt mee in het ontwerp. Een dakterras kan tot 25% toevoegen aan de waarde van uw gebouw (Knight Frank Property Agents, 201), dus het zal aanzienlijke kosten met zich meebrengen om het investeringsrendement echt te realiseren.

We werken samen met facility managers en accountmanagers om technische expertise en projectmanagement te bieden voor het herstellen, naleven en onderhouden van gebouwschil. Als u weet waar u de trap wilt plaatsen, weet u al waar het dakluik komt te staan en kunt u daarom de tekeningen voor het dakterras uitwerken. De derde voorwaarde stelt dat voor de verbouwing van het dak naar een openbaar terras geen extra vereiste uitgangen nodig zijn. Al met al kunt u genieten van een uitnodigende, ruime en veilige manier om toegang te krijgen tot uw dakterras.

Als u het gewicht laag wilt houden, kunt u het beste kiezen voor hardhout, dat een gezellige sfeer creëert voor uw dakterras, of composiet, dat weinig onderhoud vereist. Bovendien stelt de vijfde voorwaarde dat de maximaal toegestane bezettingsbelasting op het openbare terras niet hoger mag zijn dan 30 personen in één uitgangstrap voor residentiële bezettingen waar de bewoners voornamelijk permanent zijn. Een van de moeilijkste uitdagingen bij het werken aan terrassen en daklandschappen is om in de toekomst te kunnen kijken - dit is van cruciaal belang voor het voortdurende gebruik en onderhoud van uw terras. Stefan, een meester-timmerman en technisch trainer van fischer, geeft een stapsgewijze handleiding voor het bouwen van een dak van hoge kwaliteit en waar u op moet letten.

Sullivan Engineering levert succesvolle restauratieprojecten voor gebouwschil die de totale onderhoudskosten voor de levenscyclus van een faciliteit verlagen door de levensduur van de gebouwschil en de uitgevoerde reparaties te verlengen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *