Is een dakterras de moeite waard?

Met een zorgvuldige opstelling en planning kan een dakterras het hele jaar door worden gebruikt. Het is een plek die veel wordt blootgesteld aan de zon, zelfs in de winter. Ter vergelijking: sommige werven op maaiveldniveau krijgen slechts een beperkte periode direct zonlicht en andere krijgen helemaal geen zon. Voor kopers van beleggers is het minder waarschijnlijk dat dit kapitaalwaarde toevoegt aan uw investering.

Een dakterras trekt echter een grotere pool van huurders aan en stelt u mogelijk in staat om een hogere huur in rekening te brengen. We hebben echter geen echt bewijs gezien dat het extra kapitaalgroei creëert in vergelijking met andere boetiekappartementsgebouwen die geen dakterras hebben. De onderhoudskosten die via de bedrijfskosten van de eigenaar in rekening worden gebracht, rechtvaardigen de kosten mogelijk niet met zijn voordeel. Als je overweegt om op een later tijdstip in te trekken, is dit een heel ander verhaal.

We kunnen zien hoe dat op langere termijn bij u past. Een van de duurste elementen, zei Ritchie, was dat de apparaten van straatniveau naar het dakterras werden getild. U zult ook een ervaren en professioneel bedrijf moeten inhuren om het terras te bouwen dat dierbaar is. Een ander voordeel van een dakterras is dat u het hele jaar door direct zonlicht krijgt, ook in de winter.

Het dakterras bevat een roestvrijstalen reling die aan elkaar is gelast om een structureel sterk frame voor het dek te maken, zei Landis. Het echtpaar voerde twee eerdere renovatierondes uit aan hun huis voordat ze de bovenste verdieping betraden, die ze besloten te verpakken met de toevoeging van een dakterras. Daarom moet u, wanneer u een dakterras bij u thuis wilt bouwen, een professionele ontwerper of architect of bouwkundig ingenieur raadplegen. Het echtpaar drinkt ook hun ochtendkoffie op het dakterras, wanneer het weer het toelaat, en heeft Wilder verteld dat het een van de gelukkigste plekken in hun huis is omdat ze hun dag beginnen met frisse lucht en uitzicht.

Met uw eigen dakterras kunt u altijd een plek hebben om te ontspannen en het uitzicht naar buiten te bewonderen. Het bouwen van een dakterras kan het uiterlijk van het oorspronkelijke huis veranderen en in strijd zijn met de statuten van de buurt. Je kunt ook een dakterras bouwen om andere redenen, zoals het ontvangen van gasten of het hebben van een rustige ruimte om's ochtends of' s avonds wat tijd door te brengen. Elke buurt heeft zijn eigen regels en voorschriften met betrekking tot dakterrassen, dus je moet samenwerken met een lokale ontwerper die bekend is met de vereisten, vooral als je in een erfgoedgebied woont.

Kortom, het bouwen van een dakterras is een van de grootste veranderingen die u in uw eigendom kunt aanbrengen. Hoewel Karmin's appartement zich ook in een historische wijk bevindt en haar dek ook onzichtbaar moest zijn vanaf de straat, was er al een soort dakterras aanwezig toen zij en haar man het appartement kochten. Voordat u begint met het bouwen van het terras, moet uw architect daarom enkele vergunningen aanvragen bij de gemeente. Privédakdekken, de afgunst van de buurt als het mooi weer is, zijn een trendy accessoire in nieuw gebouwde herenhuizen in gemeenschappen in stadscentrumstijl in de buitenwijken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *