Kun je een dakterras hebben?

Het kan verleidelijk zijn om gewoon een hoog raam open te schuiven en op een plat dak te slingeren,. Privédakdekken, de afgunst van de buurt als het mooi weer is, zijn een trendy accessoire in nieuw gebouwde herenhuizen in gemeenschappen in stadscentrumstijl in de buitenwijken. Het toevoegen van een dakterras aan een bestaande woning is wat lastiger. Het is misschien verleidelijk om gewoon een hoog raam open te schuiven en op een plat dak te slingeren, maar om veilig te zijn en om een echt functioneel dakterras te hebben, moet je tijd en geld besteden.

Uw keuze voor dekvloeren is nog belangrijker voor dakdekconstructies dan voor dekken op maaiveldniveau. Dakdekken zullen een hardere en langdurige blootstelling aan de elementen ervaren, waaronder zon en wind. Niet alle terrasplanken zijn goed uitgerust voor dakinstallaties, dus zorg ervoor dat u uw onderzoek doet voordat u een selectie maakt. Doe met ons mee terwijl we afscheid nemen van de zomer en aloha van de herfst.

Onze Luau omvat een Polynesisch feest, hoeladansers en tiki-geïnspireerde cocktails. Of u nu uw huwelijksweekend plant, een mijlpaal verjaardagsfeestje of een bedrijfsfeest, The Roof is de perfecte evenementenruimte in Atlanta. Met een uitzonderlijk uitzicht en warme gastvrijheid zullen Skyline Park, 9 Mile Station en het dakterras zeker indruk maken op uw gasten. Onze toegewijde evenementenprofessionals op locatie helpen u graag om uw visie tot leven te brengen.

Of je nu minigolf speelt in Skyline Park, dineert op 9 Mile Station, of herinneringen opdoet in de privé-evenementenruimte The Rooftop Terrace, onze uitzichten zijn de beste in de stad. Skyline Park 9 Mile Station 12 Cocktailbar DakterrassenLater Hospitality. Een dakterras is een volledig open ruimte. Het kan zich op een lager niveau of bovenop het gebouw bevinden.

Sommige huiseigenaren installeren een jacuzzi of een zwembad om van het dakterras een prachtige oase te maken. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een bron van schaduw op uw dakterras te hebben. Je hebt het in de zomer nodig omdat het dak erg heet kan worden. De waterdichtingsbehoeften van een eenvoudig terras met een lounge zijn anders wanneer er een zwembad of een tuin is.

Na drie jaar ruzie maken over vergunningen en het bespreken van het project met de condo-vereniging, wisselden Karmin en Strauss van aannemer en kregen uiteindelijk het dakterras dat ze wilden. Het installeren van een dakterras is niet zo eenvoudig als een paar potplanten bovenop een huis zetten en het klaar noemen - er is veel om over na te denken om ervoor te zorgen dat de ruimte veilig, legaal, comfortabel en geschikt is voor het doel. Hoewel een dakterras het primaire doel was voor Ernesto en Karmin, was het dakterras in een huis in Potomac's Avenel een toevallige bonus voor een meesterbadkamerrenovatie voor Sherry en Alan Ansher, getrouwde artsen. The Roof at Ponce City Market biedt gerechten variërend van comfortabel en informeel tot verfijnd en luxe.

Omdat er al een dakterras bestond voordat Karmin en Strauss introkken, waren er al een trap en deur naar het dek aanwezig. Dakdekconstructie is misschien wat uitgebreider dan een traditioneel dek, maar meestal zult u merken dat het proces vrij eenvoudig is als u met een professional werkt en het dak van uw huis al structureel gezond is. Het dakterras bevat een roestvrijstalen reling die aan elkaar is gelast om een structureel sterk frame voor het dek te maken, zei Landis. Een balkon wordt meestal bevestigd aan een ruimte op de bovenste verdieping, terwijl een dakterras wordt gebruikt in een patio, plat platform of een ruimte die wordt gebruikt als buitenleefruimte.

Drukbehandeld hout kan splinteren, vereist veel onderhoud en vereist meestal 12 inch vrije ruimte eronder, waardoor het niet goed geschikt is voor de meeste dakdekken. Privacy is een van de meest voorkomende redenen om toestemming te weigeren, en als er een kans is dat uw dakterras uitkijkt over het eigendom van een buurman, moet u misschien een manier vinden om dat uitzicht te belemmeren. Dakdekken, gebruikelijk in stedelijke gebieden, bieden een panoramisch uitzicht op uw omgeving, besparen kostbare ruimte en kunnen zelfs helpen uw maandelijkse kosten voor koeling of verwarming te verlagen dankzij isolatiemogelijkheden. Anderen vinden dat hun dakterras de perfecte plek is voor containers of tuinen met verhoogde bedden, waardoor ze het groen op hun terrein kunnen vergroten en misschien zelfs wat groenten kunnen verbouwen, zonder hun aantrekkelijke gazons te verscheuren.

Voordat u voorop loopt, moet u even de tijd nemen om deze vijf factoren van dakdekconstructie, materiaal en ontwerp te overwegen. Elke buurt heeft zijn eigen regels en voorschriften met betrekking tot dakterrassen, dus je moet samenwerken met een lokale ontwerper die bekend is met de vereisten, vooral als je in een erfgoedgebied woont. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *