Is een dakterras een verdieping?

Dakdekken met dakbedekkingen Over het algemeen wordt bezette dakruimte met structuur erboven gebruikt voor assemblagebezetting (A-) en zal worden beschouwd als een verhaal volgens de definitie van een verhaal (zie hierboven). Dat deel van een gebouw tussen de verdiepingen. Als er geen verdieping boven is, is dit het gedeelte tussen het vloerniveau en het plafond. Het kan een zolder, kelder, ingebouwde parkeerplaats en mezzanine omvatten.

Een dakterras is een gemeenschappelijke privéruimte die dient als verzamelruimte voor huurders en bewoners die mogelijk niet op rang zijn. Garage betekent een plaats binnen een project met aan drie zijden een dak en muren voor het parkeren van een voertuig, maar omvat geen niet-afgesloten of onoverdekte parkeerplaats zoals open parkeerplaatsen;. Bij het berekenen van het bouwoppervlak, de Ch 2-definitie stelt dat Gebieden van het gebouw die niet zijn voorzien van omringende muren, in het gebouw moeten worden opgenomen als dergelijke gebieden zijn opgenomen binnen de horizontale projectie van het dak of de vloer erboven. In werkelijkheid zou dit dak worden ontworpen voor menselijke bewoning waarin individuen samenkomen, wat de A-2-aanduiding voor levensveiligheid van de ruimte activeert.

Ik ben het niet eens met de mening van het ICC-personeel waarnaar in deze blog wordt verwezen, want hoewel het dak als een dak wordt beschouwd omdat het het bovenste verhaal bedekt, wordt het nu bezet als vergaderruimte, waardoor het nu meer wordt gebruikt dan alleen een dak. Evenzo, opmerkingen over de definitie van het bruto vloeroppervlak Het vloeroppervlak van een gebouw, of een deel daarvan, niet voorzien van omringende buitenmuren, is het bruikbare gebied onder de horizontale projectie van het dak of de vloer erboven. De tegenslag van de balustrading van het dakterras vanaf de noordelijke titelgrens correct weergegeven op de oostelijke hoogte om overeen te komen met de tegenslag die wordt getoond in het dakterrasplan. Als Verhuurder hetzelfde heeft goedgekeurd, stemt Verhuurder ermee in om samen te werken met Huurder voor de bouw en het toestaan van het dakterras.

Dus de dakluifel erboven maakt dit bezette dak deel van de vloer, en gebouw, gebied en dus een verhaal. Bij het evalueren van de impact van bezette dakdekken op de totale beperkingen van de gebouwgrootte, is een andere overweging of het project kwalificeert als hoogbouw. Dit vormt een probleem omdat de meeste dakassemblages per definitie niet als een verhaal worden beschouwd omdat ze geen plafond hebben.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *