Dat dakterras?

Het dak is gebouwd en het is een statement voor een beweging van mensen. Starr Whitehouse was verloofd om een mechanisch dak om te bouwen tot een gedeeld terras met voorzieningen in een Tribeca Condo. Mechanische apparatuur werd geconsolideerd en verborgen in houten schermen om de bruikbare ruimte te vergroten. Een activiteitengebied voor kunstgras met op maat gemaakte terrasbanken en aanplant van open plekken in het bos bepalen het interieur van het terras.

Lees verder Starr Whitehouse was verloofd om een mechanisch dak om te bouwen tot een gedeeld terras met voorzieningen in een Tribeca Condo. Naar binnen kijkend, is het gazon opgevat als het stadsplein van het appartement, waar bewoners pingpong kunnen spelen, filmvertoningen kunnen organiseren en grote bijeenkomsten kunnen houden. De pingpongtafel en poefvoetenbankjes verspreid over het gazon accentueren de speelsheid van de ruimte. Een reeks gemeenteruimtes, waaronder een met pergola overdekte eethoek, een verhoogd zonnedek en een loungeruimte stralen uit rond het centrale gazon.

Deze ruimtes zijn geschaald voor kleinere groepen en kijken naar buiten naar het opvallende uitzicht op Lower Manhattan en de Hudson River. De aanplant van kustduinen verzacht de overgang van terras naar stad. Ontdek het geheel nieuwe dakterras van de Stavros Niarchos Foundation Library (SNFL). De vrije buitenruimte is nu open voor het publiek om te genieten van het uitzicht op Midtown Manhattan en zitplaatsen in de open lucht.

De thuisbasis van een van de beste restaurants in de buurt (PRINT), evenals een van de beste rooftopbars in de stad, genaamd The Press Lounge. Het museum zelf bevindt zich aan de oostkant van Central Park, en vanaf het dakterras van The Cantor daktuin NYC krijg je een volledig magisch uitzicht over het park en de skyline daarachter. Je kunt ook zonder iets te kopen naar het dak gaan en gewoon genieten van het uitzicht, of als groep kun je cocktails vooraf bestellen en het onderdeel maken van de museumtour. De Cantor Roof Garden Bar (voorheen Roof Garden Café en Martini Bar) is een bar op het dak van New York in een van's werelds beroemdste musea, het Metropolitan Museum of Art.

De bar op het dak biedt een aantal speciale cocktails, wijn per glas, zelfgemaakte limonade en enkele sandwiches %26 salades. De Cantor Roof Garden Bar is voornamelijk overdag geopend (half april tot oktober) en is een perfecte rooftopbar in NYC als je op zoek bent naar een wat rustigere sfeer. Bovenop het hotel vindt u zowel een zwembad op het dak als Harriet's Rooftop, met een prachtig uitzicht over East River en de skyline van Manhattan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *