Hoeveel kost het om 2000 vierkante meter te bedekken?

Daken kunnen van vele materialen worden gemaakt, waarvan sommige tientallen jaren meegaan zonder vervanging. Andere moeten worden vervangen na een aanzienlijke hagelstorm of na 10 of 20 jaar. Elk dakbedekkingsmateriaal en elke dakvorm en helling hebben een reeks vervangingskosten en attributen waarmee u rekening moet houden. Hieronder staan de gemiddelde kosten voor elk materiaal dat volledig is geïnstalleerd in een vervangingsproject en een 2.000 vierkante meter.

De meeste weerspiegelen de installatie op een conventionele toonhoogte, maar materialen die zijn ontworpen voor platte daken weerspiegelen deze installatie. Bij deze kosten wordt ervan uitgegaan dat u uw huidige dakbedekkingsmateriaal vervangt door een materiaal met een vergelijkbaar of lichter gewicht. Als u uw huidige dak vervangt door een materiaal dat zwaarder is, kunt u hogere kosten hebben vanwege de noodzaak om het dak te versterken. De kosten van uw arbeid variëren afhankelijk van het materiaal.

Tegel-, leisteen- en houtschudders zijn moeilijker te installeren dan asfaltshingles. Uw arbeidskosten worden ook beïnvloed door de toonhoogte en vorm. Daken met zeer steile hellingen, bochten of hoekveranderingen zijn complexer en vereisen vaak meer materiaal en tijd. Alle materialen die aan de buitenkant zijn geïnstalleerd, worden blootgesteld aan de elementen en hebben wat onderhoud nodig om er optimaal uit te zien en te presteren.

Wanneer u bedenkt welk materiaal het beste is voor uw project, overweeg dan hoeveel onderhoud - en de kosten van dat onderhoud - elk materiaal nodig heeft. Van de verschillende populaire materialen is metaal het laagste onderhoud en vereist het heel weinig van huiseigenaren. Zonnegordelroos heeft vaak het meeste nodig omdat ze schoon en vrij van sneeuw of puin moeten worden gehouden om goed te kunnen functioneren. Hieronder staan de meest voorkomende materialen, gerangschikt van laag tot hoog onderhoud.

Het plaatsen van de ene laag gordelroos op een andere of het plaatsen van metalen panelen over bestaande dakspanen lost mogelijke onderliggende problemen met uw dek of onderlaag niet op. Het verdubbelt ook de dikte van uw dak en betekent dat de nieuwe dakspanen mogelijk niet zo plat liggen. Dit kan ertoe leiden dat de nieuwe gordelroos gemakkelijker loskomt, waardoor de nieuwe gordelroos sneller kan verslechteren als de onderliggende gordelroos vochtproblemen heeft. Het volgende project vereist veel eerder een volledige vervanging dan wanneer u het de eerste keer allemaal tegelijk had gedaan.

Met vervangingen kunt u uw dak upgraden naar UV-bestendige dakspanen in warme ruimtes of hagelbestendige tegels in stormgevoelige gebieden. U kunt ook de aantrekkingskracht van uw huis verbeteren met een nieuw dak als u van plan bent over een paar jaar te verkopen. Ze zijn vaak een goede investering in uw huis, vooral als de bestaande ouder is en uw huis binnenkort op de markt komt. Vervangingen kunnen lang en luidruchtig zijn en daarna leiden tot problemen zoals spijkers en puin in uw tuin.

Terwijl een gerenommeerde professional zeilen spreidt en zorgvuldig opruimt wanneer de klus is voltooid om deze problemen te voorkomen, neemt niet elk bedrijf deze stappen. Dit hangt af van de toestand van de fascia en het binnenwerk, het materiaal waaruit ze zijn gemaakt en of ze door het project worden beïnvloed. Soms kunnen ze intact blijven of opnieuw worden gebruikt. Wist je dat? De gemiddelde dakgrootte van woningen in de VS is ongeveer 1.700 vierkante meter of 17 vierkanten, hoewel er veel grotere huizen zijn met daken die ruim 2.000 vierkante meter kunnen zijn.

Grotere woningen met garages kunnen zelfs gemakkelijk meer dan 3.000 m² bedragen. Houd er rekening mee dat een hogere prijs niet altijd de beste kwaliteit betekent, vooral als de aannemer die u inhuurt onderaannemers gebruikt om het daadwerkelijke werk te doen. Onderaannemers krijgen normaal gesproken niet zo veel betaald, daarom richten ze zich vaak op volume, wat betekent dat ze soms moeten bezuinigen. Merk op dat dit moet gebeuren tijdens de installatie van het nieuwe dak, niet daarna.

Zorg ervoor dat het op een manier wordt gedaan die de garantie van de shingle-fabrikant niet ongeldig maakt. Voor een huis van 1.400 vierkante meter kunnen we de dakgrootte schatten op 1.600 tot 1.800 m². De prijs per vierkant kan vaak hoger zijn wanneer een dak veel complexe kenmerken heeft, zoals eindmuren, meerdere schoorstenen en dakramen, of dakkapellen. Zal de aannemer ook nieuw multiplex plaatsen nadat de oude cedershakes zijn verwijderd? Sommige houten schuddaken hebben skip-omhulling, wat betekent dat er ruimtes op het dakterras zijn, dus het is een beetje zorgwekkend dat uw offerte niet vermeldde het installeren van multiplex over skip-omhulling.

Dit is een mooi formaat van 3.000 m². Of 30 vierkanten opnieuw dakwerk, wat betekent dat er veel voordelen zijn voor de installateur die het werk doet. Stapsgewijs knipperen en elk ander eerder knipperen mag alleen worden hergebruikt als het in goede staat is en er geen schade aan het dakterras is. Oude druppelrand en gevelflitsen raken vaak beschadigd tijdens het verwijderen van het oude dak, dus het verdient de voorkeur om gloednieuwe flitsen te installeren en het dakterras volledig te repareren, indien nodig, tijdens een nieuwe dakbedekking.

Het huis is bijna 40 jaar oud zonder enige renovatie, en er zijn momenteel geen plannen om erin te blijven nadat mijn vader is overleden. Eventuele aanbevelingen met betrekking tot prijzen in deze pandemie? En, wat zijn mijn opties, aangezien dit huis over 10 tot 15 jaar kan worden gesloopt? Mijn huis is 810 m². Het dak is 20 jaar oud. Er lekt wat rond de schoorsteen, met water dat naar de zolder gaat.

Beste dakman, is de vierkante meters van het dak altijd groter dan die van het huis? Ik heb een huis van 2.350 vierkante meter, maar de dakofferte is voor 2.800 m². Lijkt dit correct in termen van het verschil in vierkante meters tussen het huis en het dak? Ja, het werkelijke dakoppervlak is altijd groter dan de vierkante meters van de plattegrond van het huis, omdat er vaak twee voet dakoverhangen zijn aan elke kant van het dak, plus de dakhelling om rekening mee te houden. Sommige daken kunnen ook pieken, dakkapellen en valleien hebben die vierkante meters kunnen toevoegen aan de topologie van het dak. Op basis van de offerte bedraagt de totale vierkante meters van uw dak, inclusief de garage, 3.700 vierkante meter.

Als aannemer die deze klus afhandelt, zou ik nog eens 300 vierkante meter toevoegen. Van materialen om rekening te houden met het snijden van de dakspanen en materiaalafval, wat ons bij het totaal van 40 vierkanten materialen brengt die nodig zijn voor de klus. Dat gezegd hebbende, het prijsverschil is vaak niet zozeer te wijten aan het verschil in materiaalkosten, maar eerder aan de betere garantie die u mogelijk kunt krijgen van de fabrikant van asfaltshingle wanneer uw dak wordt geïnstalleerd door een gecertificeerde aannemer. Hoeveel vierkanten (vierkant %3D 100 sq, ft.

Van het eigenlijke dakoppervlak) is het dak? Kennis van het dakoppervlak of op zijn minst het vloeroppervlak, en de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is (moeilijkheidsgraad, aantal dakkapellen en valleien, aantal lagen oude dakspanen om te verwijderen, enz. Ik moet mijn dak laten vervangen. Ik woon in een oppervlakte van 1.750 m². Het huidige dak is ongeveer 20 jaar oud.

Je hebt gelijk als je aanneemt dat Home Depot een enorme marge heeft op zijn thuisdiensten, terwijl aannemers die uiteindelijk het dak installeren, een vast bedrag per vierkante krijgen betaald. Rhino heeft uitzonderlijk werk geleverd door zichzelf op te ruimen, inclusief het draaien van een magneet om verdwaalde dakspijkers aan te trekken en al het andere diverse afval en puin werd opgepikt. Of scheur de eerste 3 ′ van het deck en vervang het. Als het moderne beplating is Als dit een dak van asfaltshingles is, moet u het vervangen door dakspanen van 30 jaar, omdat het een betere bescherming biedt tegen de windstoot dan de dakspanen met 3 tabbladen.

Ik stel me voor dat je dak dakspanen met 3 lipjes had voorafgaand aan de windschade die je huis heeft opgelopen. Ook moet ik als huiseigenaar begrijpen dat ik aansprakelijk kan worden gesteld voor alles wat er tijdens de installatie op mijn terrein gebeurt. Daarom betaal ik liever meer voor een kwaliteitsproduct en betrouwbare service. Ik wil te maken hebben met een bedrijf dat een goed opgeleide bemanning in dienst heeft en werknemerscomp biedt.

Er zijn veel te veel aannemers die een duistere operatie uitvoeren, illegale werknemers in dienst hebben zonder rechten en zonder compensatie voor werknemers. Dat zijn de bedrijven die vaak de neiging hebben om te bezuinigen, slordig werk te doen, lage veiligheidsnormen hebben en nergens te vinden zijn wanneer de garantieclaims binnenkomen. Onze mening is dat de dakbedekkingsaannemer over 30 jaar mogelijk niet meer actief is. Het lijkt er dus op dat de aannemer de lange garantie gebruikt om de forse prijs te rechtvaardigen, wat niet cool is.

Voor het opnieuw dakwerken op kleinere huizen, deels omdat de voorbereidings- en installatiewerkzaamheden net zoveel tijd kunnen kosten als een grotere klus. Laten we ook aannemen dat er al twee bestaande lagen dakspanen zijn, wat betekent dat het oude dak moet worden afgescheurd en weggegooid. Tijdens een inspectie zal een professional alle delen van het dak bekijken, inclusief de onderkant, om de staat ervan te bepalen. Er zijn verzekeringsspecialisten op het gebied van dakbedekking en de verzekeringsmaatschappij heeft waarschijnlijk hun eigen aannemers.

Dit is voor ongeveer 35 vierkanten dakspanen op een huis met twee verdiepingen met een heupdak en omvat de installatiekosten en een container. Verwijder bestaande dakbedekking; Installeer ijs %26 waterschild over het gehele dakoppervlak; Installeer 30 lb vilt over het gehele dakoppervlak; Installeer nieuwe flitsen aan alle randen van de omtrek; Installeer nieuwe flitsen op dak-tot-muur verbindingsgebieden. De werkelijke grootte van het dakoppervlak kan echter variëren afhankelijk van het aantal niveaus of verdiepingen dat er zijn, de helling en het type dakvorm en de complexiteit van het architectonische ontwerp (denk aan een eenvoudig zadeldak vs. In plaats van metalen platen, dakspanen of tegels worden lagen plastic of rubber op een plat dak gelegd en afgedicht door te smelten met de vlam van een brander; of een verbinding wordt over het hele oppervlak van het dak gespoten om een weerbestendige afwerking te creëren.

Helaas voor huiseigenaren maakt de overheid geen onderscheid tussen alledaagse voorwerpen en dure items zoals dakpannen voor belastingen. Wat betreft de kosten van bouwmaterialen en professionele arbeid die tijdens Covid stijgen, dat is zeker het geval met prijzen voor bouwmaterialen zoals hout, multiplex, dakspanen en benodigdheden die over de hele linie stijgen. Er zijn verschillende (ontluchtingspijpen) op het grote dak, maar geen dakramen of zo, en de schoorsteen bevindt zich aan de zijkant van het huis. Houd er ook rekening mee dat door de meeste dakcomponenten van Owens Corning te krijgen, u een uitgebreide materiaalgarantie van de fabrikant krijgt.

Metalen daken zijn verreweg het meest duurzaam omdat ze gerecycled materiaal bevatten en gerecycled kunnen worden. Een ding dat u als huiseigenaar in gedachten moet houden, is dat bijna GEEN samenstelling dakspandak OOIT 50 jaar meegaat. Een dak van 11 vierkanten is echter een relatief kleine klus, dus de prijs per vierkant zal meestal hoger zijn dan gemiddeld. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *